Народження дитини це визначна подія для кожної родини. Тому зазвичай татусі хочуть віддячити своїм коханим дружинам за це коштовним подарунком.
Зіркові татусі не виключення, багато хто з відомих чоловіків за народження дитини дарував своїм коханим автівки, про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.
Останнім часом в українському шоу-бізнесі стає модним дарувати своїм дружинам автівки на народження дітей. Нещодавно до цієї тенденції долучився й відомий телеведучий Анатолій Анатоліч. Він подарував своїй дружині Юлі білий Mercedes Gelendvagen, вартість якого складає понад два мільйони гривень.

Анатолій Анатоліч з дружиною, facebook.com/Yula.Yula1

"Це був справжній сюрприз, і я навіть кілька днів не їздила на цьому авто, бо мені було якось незручно. Але потім я сіла за кермо та кайфонула", - розповіла дружина Анатолія Анатоліча.

Анатолій Анатоліч з дружиною, facebook.com/Yula.Yula1

Телеведучий Микита Добринін презентував своїй коханій Даші Квітковий нову автівку ще до появи синочка на світ.

Фото зі сторінки Даші Квіткової

"Він мені зробив подарунок вже, до народження. І ось ми просто його чекаємо. Микита подарував мені авто, воно просто готується спеціально на замовлення, тому що я хотіла бежевий салон, підігрів руля. Тому вона готується спеціально в іншій країні", - розповіла блогерка Даша Квіткова.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Дружина Єгора Крутоголова, скріншот

Актор "Дизель студії" Єгор Крутоголов також підготував сюрприз для своєї коханої дружини за народження сина. Після виписки з пологового будинку він презентував їй червоний Porsche Cayenne. Жінка навіть розплакалася від щастя.

Дружина Єгора Крутоголова, скріншот

Нагадавши, синові Даші Квіткової і Микити Добриніна виповнилося 2 місяці, навчив батьків багато чому: "найсолодші щічки"

Як повідомляв Знай.uа, син Анатоліча Анатоліча став музикантом з пелюшок, Юла в захваті: "хіба можна не милуватися?". Малюк росте дуже схожим на свого татка.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова після пологів заінтригувала українців: "Зустрічайте на паркеті"