Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася новим фото зі своїми синами. Як вона збирає своїх дітей до школи.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, яку активно зараз розвиває. Регулярно там з'являються нові публікації, будь це кадри з концертів, або ж сімейні фото. За нею стежить більше 394 тисяч користувачів.

Цього разу вона вирішила поділитися сімейними фото зі своїми синами. На вулиці вже прохолодно, тому вони одяглися більш тепло.

Ірина Федишин зазначила, що вона прокидається о 6:30 для того, щоб подивитися, яка погода за вікном, і почати підбирати одяг не тільки для себе, але і для дітей.

Далі вона починає готувати сніданок, і перевіряє портфелі в школу. У сина Олега там більше іграшок, ніж книжок, як зазначає співачка. А ось у Юри дуже важкий портфель.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"Подивилася, що він носить. Так він вирішив всі книги і зошити носити кожен день. Тому сьогодні взяли сумку чисто за розкладом. Не забути дітям дати запасне взуття, проконтролювати що сьогодні фізкультура або хореографія, щоб надіти спортивну форму. ..І головне, не запізнитися на уроки 😂 та й таке ... звичайні ранкові шкільні будні))) начебто нічого не забула 🤔 А який у вас ранок?) "- йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що Ірина Федишин заміжня за Віталієм Човником, і у них є двоє дітей. Старшому вже 10 років, а ось молодшому всього 6, і він пішов в перший клас.

Раніше повідомляли, Ірина Федишин розповіла подробиці свого ДТП: "Болти почали випадати".

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин у весільній сукні зібралася заміж ще раз: "робиш мене щасливою".

Знай.ua писав, Федишин, Шоптенко і Мішель Андраде зійдуться в битві на кухні: Поляковій і не снилося.