Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко( Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Потап вже не вперше дивує шанувальників сміливими і яскравими образами, яких в його гардеробі предостатньо. Цього разу артист розмістив серію кумедних фотографій, на яких він позує в наряді всіх актуальних кольорів осені - жовтій шапці із зображенням тигра, що ричить і яскраво-червоній куртці, під якою ховається мила футболка з ведмежам.

Також, Потап вибрав дуже цікаву локацію для зйомки даних кадрів, на тлі відкривається вид на яскраві вуличні графіті. У підписі до фото артист процитував слова з пісні "Осінь золота", автором якої є дует Олени Вінницької та Олексія Великого.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала, чим займається з Потапом, поки чоловіка немає поруч.: "Так, сатана, це я"

Нагадаємо, Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "Як підліток"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських зігріла шанувальників ідеально стрункими ніжками: "Очманіла ляля"

Також портал Знай.uа писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."