Дзідзьо розповів про благодійний проект. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя. У співака 1,6 мільйона фоловерів, які намагаються коментувати кожен його пост.

22 вересня український співак опублікував рекламну акцію Фонду імені Кузьми Скрябіна спільно з мережею популярних кафе. Відеоряд ролика йде паралельно з популярною піснею співака"Люди, як кораблі".

Андрій Кузьменко завжди допомагав людям, абсолютно не афішуючи свою благодійну діяльність, кожен день змінював світ на краще! Фонд ім. Кузьми Скрябіна продовжує робити добрі справи, розпочаті Андрієм
, - повідомив він.

Також співак розповів про подробиці благодійної акції. Для цього слід

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

все що потрібно-придбати наклейку в одній з пекарень Lviv Croissants з автографом Кузьми Скрябіна за 5 грн. Зібрані кошти будуть спрямовані на лікування маленької дівчинки Коваль Софії
, - повідомив він.

Варто відзначити, що група "DZIDZIO" була заснована ще в 2009 році, в місті Новояворівськ Львівської області, за підтримки Андрія Кузьменка. Перший успіх музикантам приніс кавер на композицію "Старі фотографії" Кузьми Скрябіна.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Slavia розкрила таємницю, про яку не говорила в шлюбі з Дзідзьо

А ще співачка Slavia з'явилася на людях з красенем після розлучення з Дзідзьо