Відомий український виконавець, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров показав українцям новий кліп зі співачкою Ольгою Горбачовою.

У своєму Instagram артист розмістив фрагмент вражаючого кліпу з нотками комічної самоіронії, в якому він виконав роль короля. У кадрі у Ольги, в образі сплячої красуні, після поцілунку з Зібровим, виростають густі чорні легендарні вусики, якими він прославився на всю країну.

Судячи з сюжету кліпу, артист добре знає про свої достоїнства і спритно їх використовує в медіапросторі. У підписі до фото Павло заявив, що "зіброусики" підкорили не тільки його дружину Марину, а й тисячі українців.

"А отже я прийшов на похорон, щоб випробувати удачу, та розчаровувати Олю, адже в моїх вусах присутня магія", - написав Павло Зібров.

Користувачі соцмережі оцінили здатність артиста посміятися над собою. Судячи з кількості позитивних реакцій і коментарів, кліп дуже сподобався шанувальникам.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Павло Зібров обміняв своїх "Мертвих бджіл" на метеликів Анни Трінчер: тепер точно "не гудуть"

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося: "Ні про що не шкодую"

Також портал Знай.uа писав, топ порад Павла Зіброва, як заспокоїти кохану, перевірено на дружині Марині: від шмото-терапії до розмов по душах