Народний артист України і колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський любить радувати шанувальників публікаціями на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

Цього разу Михайло розмістив короткий ролик з урочистості в Київському національному університеті культури і мистецтв. Нещодавно всі першокурсники ВУЗу відзначали радісний день, який знаменував початок їх веселого студентського життя.

Як повідомив артист, він вирішив особисто привітати молодь і привезти їм великий святковий торт. На опублікованих знімках всі виглядають дуже щасливими, а задоволений Михайло купається в променях уваги і слави.

"Драйвові посвяти першокурсників в Університеті культури! 🤩" - написав Михайло Поплавський.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Як відомо, Михайло вже не є головою управління навчального закладу, але все ж іноді відвідує улюблені стіни вузу, щоб провести різні майстер-класи і просто порадувати і надихнути своєю присутністю всіх учнів студентів та їх викладачів.

Нагадаємо, Михайло Поплавський поруч з гарячою студенткою показав, як вчинити на бюджет: спритність рук і ніякого шахрайства

Як повідомляв Знай.uа, в університеті Михайла Поплавського присоромили абітурієнтку через гроші: "На більше не вистачило?"

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський влаштував студентам вечірку посеред пар: "Екватор"