Відома українська співачка Ані Лорак, яка довгий час живе і працює в Москві, вперше за сім років записала пісню українською мовою.
Уривком кліпу на україномовну пісню Ані Лорак поділилася в своєму instagram, де за нею стежить 7 мільйонів чоловік.

Скріншот допису Ані Лорак

У п'ятницю, 24 вересня Ані Лорак презентувала своїм шанувальникам свої україномовну пісню під назвою "Бачила". Лорак зазначила, що ця пісня є спогадом-сповіддю. Вона повинна нагадати кожному, що навіть якщо ми прощаємося з любов'ю, вона все одно залишається жити в серці.
При цьому Лорак заявила, що пісня для неї є дуже важливою, адже вона написана її рідною мовою.

Ані Лорак, скріншот із відео

"Я написала слова цієї пісні з глибини свого серця... і візуальний ряд ми створювали з великим відгуком в моїй душі. Ця відеоробота дуже тонко і точно відображає мій внутрішній стан - кожну секунду я проживала, дбайливо ділячись з вами своїми переживаннями❤️ сподіваюся, ви знайдете в цьому відео свої особисті смисли...", зазначила Ані Лорак.

Нагадавши, що екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу одружитися, поки колишня святкує 7 річницю: як виглядає його наречена. Дівчина Мурата показала обручку

Також Знай повідомляв, що Ані Лорак після розставання з Муратом перетворилася на "пацанку" і відмовилася від макіяжу: "Посміхнися". Українська співачка стала використовувати максимально нетиповий образ.

Популярні новини зараз

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Раніше Знай писав, що Ані Лорак продовжує розгрібати наслідки скандальної історії з "пластикою" обличчя: