Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 640 тисяч чоловік.

Зараз стало відомо,що шоумен вирішив продовжити знімати шоу про українські стартапи і бізнеси, тому на просторах Youtube з'явився перший епізод другого сезону "Я роблю бізнес!". Дантес постарається розібратися, хто ж крутіше-технарі або гуманітарії.

Володимир Дантес і Дорофєєва, фото з Instagram

Ми поговоримо про одну з тем, порушеної в відео - рослинне м'ясо. Він прийшов до 30-річного Андрія Черуха, який і придумав рослинне м'ясо.

"Виготовляється воно з соєвого текстурату. Це основа сої, можемо показати, як він виглядає. Є такі соєві плюшки, які замочуються спеціальним бульйоном зі спеціями, зі смаком, ароматом. За колір відповідає буряковий сік, після чого все це перемелюється. Потім це все склеюється, формується і заморожується", - говорить 30-річний Андрій Черух.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Після цього Володимир Дантес зізнався, що хоч воно і виглядає як м'ясо, але хочеться детальніше вивчити склад і зрозуміти, чи не шкідливо це.

Нагадаємо, Володимир Дантес розповів про труднощі тривалих відносин з Надею Дорофєєвою: "Намагатися стримувати..."

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес порадував сам себе в порожньому залі, навіть Дорофєєва не прийшла: "Спочатку страшно, потім приємно"

Знай.ua писав, Володимир Дантес влаштував вечірку без Наді Дорофєєвої: зате з мартіні