Відома українська співака Тіна Кароль вирішила разом з фанатами вивчити кілька слів польською мовою.

Народна артистка України Тіна Кароль, якій приписують роман з молдовським виконавцем Даном Баланом, має багатомільйонну армію шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та творчого життя у соцмережах. Нещодавно Тіна Кароль взялася підкорювати популярну мережу TikTok.

Скріншот з TikTok Тіни Кароль

Так, Тіна Кароль записала коротеньке відео залаштунками одного зі своїх концертів. Там артистка намагалася вивчити кілька слів польською мовою, зокрема слова "батарейка", "долонька" та "До побачення".

Скріншот з TikTok Тіни Кароль

Користувачам мережі припало до душі нове відео Тіни Кароль, однак деякі почали натякати, що вона б краще взялася за вивчення румунської мови, натякаючи на те, що це рідна мова Дана Балана.

"Потрібна молдавська", "Ти ж наша зіронька, любимо тебе сильно", "Сподіваюся до рубрики "румунська мова" ми дійдемо також, хоча б у наступному житті, якщо не в цьому", "Мій вчитель думав, що я намагаюся когось викликати, а я ж просто намагалася повторити слово "батарейка", "Чекаємо ще подібного. Дуже цікаво" - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Тіна Кароль ніжно звернулася до Дана Балана просто з Нью-Йорка: "Вільна, як вітер...". Несподівано співачка сама зробила перший крок, щоб зняти кайдани таємниці

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль здивувала реакцією на Дана Балана в іграшці кенгуру: "Як дівчинка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дан Балан в траурному чорному після розлуки з Тіною Кароль: "Чи можна повернути?"