Кайлі Дженнер оригінально анонсувала появу дитячої лінії косметики. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома американська модель і бізнесвумен, засновниця компанії Kylie Cosmetics, а також молодша сестра Кім Кардашьян Кайлі Дженнер є однією з найбільш популярних жінок у світі. На офіційній мережі Instagram за її життям стежать понад 240 мільйонів осіб, які активно лайкають кожен її пост.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Кайлі Дженнер і популярний музикант Тревіс Скотт повідомили про вагітність дочки Кріс Дженнер. Кайлі і Тревіс стануть батьками вдруге. На даний момент 24-річна знаменитість вагітна.

25 вересня жінка опублікувала пост, на якому показав свою доньку Стормі Вебстер, яку вона народила три роки тому. На відео мама з дитиною йде по хмарах. Відео було вперше опубліковано трохи менше, ніж рік тому. На даний момент жінка заявила про нову лінію косметики для дітей.

Кендал Дженнер, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Яке миле це відео, яке ми зняли для KYLIE BABY майже рік тому! Залишилося 4 дні до запуску моєї нової лінії по догляду за чистою дитиною на KylieBaby.com 9.28 @kyliebaby @jorafrantzis
, - повідомила вона.

Фоловери взялися активно коментувати даний пост.

Це досконалість"; " це так чарівно! Як відреагувала стромі при перегляді фінальної версії?
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Принцеса Діана мало не спалила Кенсінгтонський палац: 12 симпатичних пожежників того варті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", принц Гаррі заступився за скривджену дружину, соцмережі можуть стати банкрутами: "криза правди".

Також "Знай.uа" писав, що "не знала, з ким зв'язалася": Меган Маркл програла журналістам у суді і заплатила купу грошей.