Настя Каменських показала себе в ліжку з Потапом. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На даний момент на неї підписано 5,3 мільйона чоловік, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

26 вересня Каменських показала себе в компанії дружина Потапа. З 14 серпня жінка почала гастрольний тур по різних містах України і навіть відвідала Анталію. Вона довгий час не бачилася з Потапом і зараз пара має невеликий таймаут для того, щоб побути разом.

найсолодші пару годин після гастролей і перед довгою зйомкою. @realpotap моя підзарядка любові ☺❤ ️
, - повідомила вона.

На відео можна побачити, як спочатку Настя Каменських цілує Потапа, потім її чоловік цілує у відповідь. Зворушливе відео отримало 234,7 тисячі переглядів і п'ятдесят тисяч відміток "подобається".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.