Знаменита епатажна балерина Анастасія Волочкова знову провокує своїх підписників. Цього разу вона шокувала публіку оголеним фото.

Анастасія опублікувала в Instagram фото, де балерина в чому мати народила стоїть в купелі прикриваючись банним віником. "Відновитися після навантаження завжди допомагають російська лазня, Крижана купіль і любов". Анастасія розкуто позує перед камерою, абсолютно не соромлячись свого образу. На артистці банний капелюх.

Пост балерини, Instagram volochkova_art

Підписники артистки такої витівки не оцінили: "Тільки сусідам не показуйтеся на очі", "Пробіжіться з віником по периметру))) порадуйте сусідів, бо на 1 каналі тем не стане для бесід)))", "Шо, знову? Знову любофф?? Знову справжнє почуття і назавжди???" - пишуть скептично налаштовані шанувальники. Втім, позитивних коментарів теж не мало. "Ви красуня", "класне фото", "згодна!З легким паром, Настя", "красуня !", "Еталон краси і жіночності"-пишуть коментатори

Анастасія Волочкова вже звикла до таких різних відгуків про її персону. Балерина не соромиться провокувати публіку відвертими або дивними фото і витівками. Хтось абсолютно захоплюється артисткою, а іншим цей цирк не подобається. Вони вважають, що медійний час Анастасії закінчився вже давно, і зараз артистка намагається всіма силами підігріти хоч якийсь інтерес до своєї персони у аудиторії.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Нагадаємо, раніше дівчина з найбільшими сідницями в світі Наташа Краун посунула Анастасію Волочкову: "Ось це розтяжка!"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Анастасію Волочкову без сорому "засмоктав" Микита Джигурда: "Чіпаєте за інтимне місце"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Анастасія Волочкова пописала під ялинкою і запустила флешмоб: "Можу робити все, що захочу"