Світлана Лобода показала свою модницю-дочку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч.

Як відомо, в української співачки є трирічна донька Євангеліна Левандовська. Народила її співачка в клініці Лос-Анджелеса і ніхто не знає її батька. Ходять чутки, що ним є соліст групи Рамштайн Тіль Ліндеман.

Дочка Світлани Лободи. Фото: скріншот сторіз в Instagram співачки

27 вересня Лобода в сторіз свого Instagram показала, як її дочка носить довге взуття на підборах. Трирічна дівчинка одягла даний аксесуар, ймовірно, щоб вона відчула себе жіночно. Можна побачити, що дівчинка росте такою ж модницею, як і мама.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.