Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк насмішила своїх фанатів кумедним відео з колегою.

Леся Нікітюк має чимало шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими світлинами, кумедними відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежить 3,7 мільйона осіб.

Цього разу в Instagram у розділі stories Леся Нікітюк вирішила поділитися з шанувальниками кумедним відео. Зірка покликала свого колегу Ігоря на обід, але він вирішив трохи пожартувати.

Скріншот stories Лесі Нікітюк

Він зробив вигляд, що застряг у кріслі своєю п'ятою точкою, тому йому довелося йти разом з ним. Таким чином колега Нікітюк показав, що буде з тими, хто буде багато їсти.

Скріншот stories Лесі Нікітюк

Варто зазначити, що на оприлюдненому відео струнка Леся Нікітюк позувала у коротенькій сукні червоного кольору, яка вдало оголяла її гарні ніжки. Свій образ телеведуча доповнила стильним кольє та масивними браслетами.

Скріншот stories Лесі Нікітюк


Нагадаємо, що самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік". Леся Нікітюк пояснила, чому їй пишуть знаменитості
Раніше Знай писав, що Леся Нікітюк у чоловічій сорочці і з соковитими губами натякнула на пластику - невже наколола?
Як повідомляв портал Знай, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "Що ти твориш?". Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала цікавий момент

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще