Перший сніг, скріншот: YouTube

Зима в Україні 2021: синоптик дав детальний прогноз

На українців чекає дуже холодна зима зі снігопадами і морозами. Про це повідомляє народний синоптик Леонід Горбань. Передбачається, що зима буде досить прохолодною. У перший місяць зими буде невеликий сніг з дощами. Україна зустріне січень з потепління, проте до Старого Нового року очікуються мороз і сніг.

Оплата комуналки, кадр з відео

Українцям допоможуть оплатити комуналку: кому не доведеться викладати космічні суми

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Всім українцям, які потребують допомоги в оплаті комунальних послуг, пообіцяли підтримку від держави. Про це заявила Марина Лазебна під час прес-конференції. Субсидії отримають всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг. За її словами, планується посилення цільового характеру виплат, завдяки якому субсидії отримають сім'ї, які їх насправді потребують, і для яких це питання життєво важливе.

Alyona Alyona, фото: Instagram

Alyona Alyona ризикує повернутися в Баришівку

У своєму Instagram Alyona Alyona зізналася, що найголовніше для артиста - це вміння просувати свою музику. Потрібно щоб про трек почуло якомога більше людей. Alyona Alyona зазначила, що під просуванням своєї музики вона має на увазі не розсилку її друзям, а саме вміння працювати зі ЗМІ, радіо та іншими платформи.

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Святослав Вакарчук показав, чим займається ночами після народження сина

Святослав Вакарчук, який нещодавно просто шокував своїх шанувальників заявою про розлучення зі своєю дружиною, а ще більше - народженням первістка, заінтригував новиною. За словами Святослава Вакарчука, він до пізньої ночі працював над чимось таким, що обов'язково запам'ятається надовго і пообіцяв своїм шанувальникам незабаром розкрити цей секрет.

Надя Дорофєєва, фото: starhit

Володимир Дантес "наважився" на дітей з Надею Дорофєєвою

Чоловік відомої української співачки і екссолістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав кадри з другого випуску стендапу. Володимир Дантес згадав, як 2 роки тому вийшов на сцену маленького бару, щоб виступити зі своїм матеріалом. Виконавець зізнається, що йому тоді було дуже страшно.