Українка потрапила в скандал, назвавши тимчасово окупований український Крим "російським", а також розкритикувавши пільги для учасників АТО.

Свою думку львівська блогерка висловила в прямому ефірі в соцмережах.

Так, стало відомо, що мешканка Львова, блогерка TikTok під ніком khristina505 на одному з відео обурювалася, що її знайомим для поїздки на Кримський півострів потрібні були документи, що підтверджують наявність там родичів.

Блогерка викликала скандал різкими заявами, скріншот

При цьому блогерка заявила, що "Крим - це Росія". Після цього у неї все таки перепитали, чий же Крим на що блогерка відповіла: "Чий Крим? Російський Крим, чий, чий. За документами. Ось і все, пишіть, що хочете".

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

В іншому своєму ролику дівчина заявила, що "не любить" АТОвців. При цьому львів'янку обурило, що в маршрутках учасники АТО пред'являють свої посвідчення і можуть не платити за проїзд.

Блогерка викликала скандал різкими заявами, скріншот

" Тому що вони багато про себе вдають Найбільше бісить, коли він заходить у маршрутку: "Я АТОшник". І що б**ть? П**дуй працюй! А бабуличка з пенсією повинна дати за маршрутку. А він: "я АТОшник". Ну то що? Ось таких людей ненавиджу " - різко висловилася уродженка Львова.

Нагадавши, що Львівський призер Олімпійських ігор "втік" з Facebook після гучного скандалу:"псяча мова". Спортсмен не зреагував публічно на скандал

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що у Львові стався мовний скандал, допоможе хіба що Лариса Ніцой:"не потрібно ні знати, ні вчити українську".