Відомий український виконавець та учасник проєкту "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) вирішив показати залаштунки проєкту.

Відповідний допис з'явився на сторінці артиста у соцмережі Інстаграм, де за його життям спостерігають понад 237 тисяч читачів.

"Підписуйся на #Patreon і будь першим в курсі мого залаштункового життя на #танціззірками Переходь за посиланням в сторіз і будь патроном прямо зараз 💋", - написав виконавець. Mеlovin

Melovin, instagram.com/melovin_official

Mеlovin пообіцяв показати те, чого не будуть бачити інші й відкрити секрети танцювального шоу. І він уже встиг зацікавити публіку після того, як в опублікованому відео прозвучала фраза "Я прошу Лізу зняти труси".

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Хто посмів зіпсувати настрій артисту?!)) Чекаю бекстейдж. Це завжди дуже цікаво! Співчуваю тим, хто пропускає все це", "Не повіриш, ми самі собі заздримо. І за що нам таке щастя привалило. Радуєш своїм настроєм і оптимізмом.❤️", "Нас впізнали в кафешці: що Мел зробив? : так, Ліза, одягаємо окуляри, йдемо....😂😂😂😂😂", - реагують у коментарях.

Коментарі, instagram.com/melovin_official

Коментарі, instagram.com/melovin_official

Коментарі, instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, Melovin на шоу "Танці з зірками" подарував Катерині Кухар свій мозок: "Не урив, а закопав". Катерина Кухар і Mеlovin обмінялися мізками

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin-бальник та Джамала у колготах в сіточку: як знаменитості пітніють на "Танці з зірками" перед ефірами. 2 ефір "Танці з зірками" вийде вже в неділю, пари потіють заради результату

Також "Знай.ua" писав, Melovin готується "посунути" Влада Яму на "Танці з зірками": зацінив навіть Юрій Горбунов. Melovin показав підготовку до ефіру "Танців з зірками"