Відомий український продюсер та реп-виконавець Потап поділився з численними шанувальниками новим фото.
Потап має чимало шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими світлинами чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить 1.9 мільйона осіб. Цього разу Потап вирішив показати свій яскравий осінній образ.

Скріншот допису Потапа

Потап поділився новим фото, де він позує задумливо дивлячись у камеру. Артист вирішив внести фарб у похмурий осінній день, тому одягнув яскравий жовтий світшот та сині джинси. Щоб його образ виглядав більш гармонійно реп-виконавець поверх яскравого світшота одягнув джинсову куртку.
Користувачам мережі прийшлася до душі нова світлина Потапа, тому вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів. Деякі з низ іронічно підмітили, що артист одягнув джинси своєї дружини Насті Каменських.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

"Прикольно", "Дуже красивий😍😍😍", "Типу крутий або шо? 😉", "Джинси Настюхині поверни 😆", "Як молодий)",- зазначили користувачі мережі.

Нагадаємо, що брутальний Потап у ковбойському капелюсі заговорив про романтику, Настя Каменських приревнує: "Мачо". Шанувальники в захваті від нового образу артиста

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раншіе Знай писав, що Потап пішов у відрив з "білявкою" на килимі, поки Настя Каменських на гастролях.Артист показав, чим займається вдома, поки дружина працює

Також портал Знай писав, що Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "Як підліток"