Відома українська співачка Мішель Андраде продовжує подорожувати світом, і знайомитися з новими людьми. Цього разу вона відвідала Азербайджан, де вилізла на силача, який затиснутий між цвяхів.

Співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" (Новий канал) познайомилася з найвідомішими силачами в Азербайджані. Ведучі тревел шоу на Новому каналі щосуботи відправляються в нову подорож, розшукуючи найцікавіших людей по всьому світу. В Азербайджані Мішель Андраде познайомилася з Гусейном і Лачіном Абдулгусейновим.

Орел і Решка, фото: Новий канал

"Це відомі на весь світ брати-силачі, Гордість країни — - розповіла Michelle. - Вони вже поставили дев'ять світових рекордів і збираються потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Я отримала можливість побачити, як тренуються ці унікальні земляни!"- додала співачка.

Орел і Решка, фото: Новий канал

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Для того, щоб продемонструвати дівчині всю свою силу, вони лягали на дощечку з цвяхами, зверху накривали ще однією, після чого попросили Мішель Андраде встати на них ногами. Незважаючи на всю мініатюрність ведучої, не кожен витримає вагу людського тіла між цвяхів, однак, брати-силачі ніби нічого і не відчули.

Орел і Решка, фото: Новий канал

Батько чоловіків Був пехлеваном-богатирем з Азербайджану, і це ремесло передається у них з покоління в покоління.

Без травм, звичайно ж, не обходиться. Деякі з них силачі отримували прямо під час вистави, де було 5-10 тисяч чоловік. Але вони робили вигляд, що нічого не сталося.

Орел і Решка, фото: Новий канал

Вони також показали Мішель Андраде ще кілька фокусів. Один з братів стримував машину на ходу, вага якої понад 1,3 тонн. При цьому, всередині знаходилося 5 осіб. А іншому братові по руші проїхалася техніка вагою в 4 тонни.

Нагадаємо, підопічна Потапа Мішель Андраде засвітилася в білосніжній сукні: "Не можу повірити". Співачка поділилася новими фото

Як повідомляв портал Знай.ua, від підопічної Потапа Мішель Андраде в Болгарії втік чоловік

Також Знай.ua писав, ведуча "Орла і решки" Мішель Андраде показала свої принади на всю країну