Яка дівчина не мріє про сукню принцеси? Українська співачка Ірина Федишин змогла виконати дівочу мрію більшості. Таким чином співачка готувалася до важливої події в житті

"Пробігтися в Оперному театрі в дзеркальному залі було справжнім задоволенням ... А сукню готувала до неймовірної події. Вчора вперше стала репортером "Світського життя". Скоро на " 1 + 1» Dress @millanova @millanova_lviv # Іринафедишин / # Львів /" - написала співачка у своєму Instagram.

Пост співачки, скрін Instagram irynafedyshyn

Також Ірина доклала відео, де співачка біжить по Оперному театру, на ній запаморочливе плаття з чорним корсетом і жовтою спідницею з неймовірно довгим шлейфом, який тягнеться за дівчиною, поки вона насолоджується пробіжкою. Емоції від такої події передати складно. Спідниця за рахунок матеріалу вийшла дуже пишна, повітряна на вигляд. Сукня чудово підкреслила стрункість артистки, і зробила плечі ще більш витонченими. Федишин на відео виглядає, як дівчина з мультика. Складно повірити, що ця подія відбулася в реальному житті.

"Ви така красива ... як яскраве літнє сонечко!""З нетерпінням чекаю!", "Це платьеееее", "Фантастична" - пишуть зачаровані шанувальники, додаючи до своїх коментарів закохані смайлики і вогники.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин змусила чоловіка "роздягнути" її і попітніти без сексу

Також "Знай.иа" Ірина Федишин після пологів погодилася віддати малюків у добрі руки: "Багато бажаючих"

Як повідомляв портал «Знай.иа", лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки