Відома українська співачка Віра Брежнєва зізналася, що з приходом холодних пахмурних осінніх днів засумувала за сонячним теплом.
Віра Брежнєва має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 12 мільйонів осіб.
Цього разу Віра Брежнєва вирішила поностальгувати за літнім теплом та сонечком, тому поділилася архівними кадрами зі свого останнього відпочинку на острові Крит.

Віра Брежнєва, фото з instagram

Зірка зізналася, що у ці холодні осінні дні їй дуже не вистачає тепла. Через це Віра Брежнєва дуже мерзне, тому їй довелося вже дістати теплі шкарпетки аби хоч якось зігрітися.

"Вчора так замерзла, спочатку на майданчику, потім вдома. Занадто холодно настала осінь. Хочу тепло і зелень, а не ось це ось все .. Дістала теплі шкарпетки і фото з мого серпневого триденного Криту 💚", - зазначила Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, фото з instagram


На одній з опублікованим фото Віра Брежнєва позує на терасі у коротеньких шортиках та топі. Зверху зірка одягла стильну сорочку зеленого кольорую. Свій образ співачка доповнила взуттям в тон сорочки на високих підборах.
Нагадаємо, що Віра Брежнєва описала Костянтина Меладзе в побуті, витримає не кожна: "Його краще не чіпати". Співачка розкрила подробиці життя з чоловіком

Як повідомляв Знай.ua, Віра Брежнєва "вижила" Еріку Герцег з Віагри: ревнувала до Костянтина Меладзе

Знай.ua писав, Віра Брежнєва скинула нижню білизну перед камерою: Костянтин Меладзе не схвалить. Брежнєва прийняла душ топлес, нагадавши фанатам, чому була головною зіркою "ВІА Гри"

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще