Зовсім скоро на телеканалі "Україна" стартує другий сезон шоу "Маска", і там з'явиться герой, костюм якого був зроблений по малюнку маленької дитини. Унікальна подія.

Канал "Україна" продовжує розкривати таємниці нового сезону шоу-детективу "Маска", прем'єра якого відбудеться 23 жовтня о 21:00. Художниця по костюмах проекту Леся Патока розповіла про незвичайного персонажа – Пальчiка, ескіз якого створила дитина.

В кінці першого сезону був оголошений конкурс дитячого малюнка, і редакція за цей час отримала більше тисячі різних листів з ескізами майбутніх масок. Через кілька тижнів обговорень в команді, які були досить жаркими, було прийнято рішення зробити маску на ім'я Пальчiка.

Маска, фото: прес-служба

"Я просто в захваті від такої ідеї! І хоча ми перемалювали малюнок на ескіз, створюємо нашу Пальчiку, зберігаючи всі пропорції і деталі автора. Наприклад, на початковому ескізі одна рука маски худіша, а інша – побільше, саме так це і буде виглядати", - розповіла художниця по костюмах шоу "Маска" Леся Патока.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Все це по малюнку восьмирічного киянина Єлисея Маркішева. Сам він розповів, що був дуже натхненний цією ідеєю, і почав відправляти свої малюнки. Коли він дізнався про те, що став переможцем, то був вкрай цьому радий.

Маска, фото: прес-служба

"Мені дуже сподобалося втілення мого малюнка - всi-всі деталі!"- підсумував хлопчик. Його задумка була передана творцям шоу, а ось з ім'ям виникли проблеми. Ведучий Володимир Остапчук неправильно зробив наголос у назві, однак, від цього костюм став тільки цікавішим.

Як повідомлялося раніше, канал "Україна" працює над другим сезоном мегапопулярного шоу "Маска" за міжнародним форматом The Masked Singer.

Нагадаємо, що Оля Полякова перетворилася на ляльку заради шоу "Маска"

Раніше Знай писав, що Юрій Ткач застряг між Юлією Саніною і Машею Єфросиніною на шоу "Маскарад"

Також Знай повідомляв, що розведений Дзідзьо повідомив про те, чого давно всі чекали