24-річний популярний український виконавець Melovin не надто часто, проте іноді все ж радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Як і цього разу, поділившись фрагментом свого виступу протягом п'ятого прямого ефіру на"Танцях з зірками". Хлопець не посоромився опинитися в жіночому образі. Він втілив на паркеті роль Круелли з фільму 2021 року. А ось Єлизаветі Русиній довелося грати далматинця.

Melovin і Ліза Русина, фото: Instagram

Під час цього випуску танцюристів на зоряному балконі зустрічав популярний гуморист Юрій Ткач, а до суддів приєдналася Ілона Гвоздьова. Користувачі залишилися в захваті від танцю Melovin і Єлизавети, хоча знайшлися і ті, хто залишився незадоволеним. Як відомо, молоді люди продовжили свою участь у цьому сезоні. А ось співакові Фагот з Катериною Трішиною не пощастило — вони пішли в п'ятому прямому ефірі.

Melovin, скріншот Youtube

"З першого виходу було ясно, хто головна зірка ефіру", "Ну мені його танці не заходять. Від слова зовсім...", "Гвоздьова про партнерку врізала правду-матку, згодна з нею на 100%", "Навіщо Ілона чіпає Лізу? Вона сюди прийшла, щоб обісрати учасників?😕", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Melovin зняв штани заради Лізи Русиної з "Танці з зірками", а там таке...

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin заявив про образи і булінг - гірше, ніж на Atlas Weekend: "Це лайно я теж пройду, у мене є калоші"

Знай.ua писав, пристрасний Фагот віддався партнерці на "Танці з зірками": крутіше Melovin