Ще влітку цього року стало відомо, що Крістен Стюарт виконає головну роль в драматичному фільмі "Спенсер", зігравши принцесу Діану. Наші читачі вже знають, що прем'єра фільму відбулася 3 вересня на Венеціанський кінофестивалі. У перших титрах режисер попереджає глядачів, що це "казка на основі реальної трагедії".

Однак сама Крістен Стюарт встигла дати безліч інтерв'ю перед і після прем'єри. Для наших читачів ми знайшли яскравий коментар акторки про те, як їй вдалося вжитися в роль.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Крістен для одного з італійських телеканалів.

Крістен Стюарт в ролі Леді Ді, скріншот: Instagram

"Я так відкрилася тоді цій людині. Знаєте, фільм охоплює події всього лише трьох днів і це не найкращі три дні її життя. Життя Діани було просякнуто найвищими злетами і найнижчими падіннями і на той момент вона збиралася прийняти досить радикальне рішення - покинути сім'ю. Вам насправді доведеться припустити. Навіть якщо ви чули, як вона особисто говорила про те, що все стало дуже і дуже погано. Але за іронією долі виконання цієї ролі принесло моєму тілу більше насолоди, ніж воно коли-небудь грало персонажа. Я відчувала себе такою вільною і такою живою", - розповіла про роль Крістен.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо нашим читачам, що "Спенсер" перенесе глядачів на початок 90-х і розповість про три дні з життя Діани, проведені нею в Королівському маєтку династії Віндзор в Норфолку під час різдвяних канікул.

Крістен Стюарт в ролі Леді Ді, скріншот: Instagram

Головною темою картини стали стосунки Діани зі своїм чоловіком принцом Чарльзом, а також синами Вільямом і Гаррі. За словами Ларраїна, він спробує розібратися, що саме призвело Діану до розлучення з Чарльзом.

Раніше повідомляли, губи Анджеліни Джолі і вуха Уїлла Сміта: зірки, які ненавидять в собі те, за що їх обожнюють мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, Роберту Паттінсону 35: як вампір з "Сутінків" перетворюється на нового Джеймса Бонда.

Знай.uа писав, Аніта Луценко відверто висловилася про маленькі груди: "Мужик, страшна, тебе ніхто не полюбить!".