Відома українська телеведуча Лідія Таран мило привітала свою доньку з днем народження. Цього року їй виповнилося 14 років.

Лідія Таран вирішила залишити привітання для своєї донечки в Instagram. Телеведуча опублікувала кілька архівних фото з різних періодів життя. Зокрема, зіркова матуся опублікувала кілька фото з відпочинку у горах на морі та з сімейних свят.

Фото зі сторінки Лідії Таран


"Я запланувала народити тебе перед своїми іменинами. Але ти вирішила почекати ще днів 20 і з’явитись саме сьогодні. 14 років тому🥳 Прощавайте, клоуни, аніматори і дитячі кімнати. Тепер ти вже сама плануєш свій день народження. А я все ж сподіваюсь залишатись твоїм другом і спільником. тому що ми більше, ніж друзі, ми - родина. Мені страшно тебе відпускати. І тому я прошу тебе не рости! Але ти, звичайно, мене не слухаєш🥲 І добре", - зазначила Лідія Таран.


Фото зі сторінки Лідії Таран


Зірка нагадала своїй донечці, що вона це найдорожче та найрідніше, що є у її житті. Тому вона понад усе хоче, щоб її донечка буда щасливою.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Фото зі сторінки Лідії Таран



"І ще знай - найдорожчий час у моєму житті - це час, проведений з тобою разом! Тому все ж - не рости так швидко! І збирай речі, гайнемо ще кудись разом. Хеппі бьоздей, моя велика малая і моя безкінечна, - підсумувала вона.

Фото зі сторінки Лідії Таран


Нагадаємо, що неслухняна сукня і походи в гори: Лідія Таран відзначає 44-й День народження, найцікавіші факти з життя ведучої 1+1. Лідія - дуже різноманітна людина, яка вміє дивувати

Також Знай писав, що Хливнюк з Бумбоксу розлучився з дружиною, а колишня тут же покращала і проявила почуття гумору: "Мокра курка". Лідія Таран потрапила під зливу після басейну

Раніше Знай повідомляв, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"