Увечері 4 жовтня користувачі соціальних мереж Facebook, Instagram та месенджера WhatsApp повідомили про збій у їхній роботі. Загалом найпопулярніші соцмережі не працювали близько шести годин. Для сучасних людей, які постійно перебувають з гаджетом у руках це доволі тривалий термін.

Тому пропонуємо вам дізнатися, як цей збій пережили найвідоміші зірки шоу-бізнесу, передає "Зірковий шлях".
Телеведуча Лілія Ребрик вирішила не гаяти час, тому зайнялася кулінарією. Вона разом зі своїми донечками поки були перебої з соцмережами вирішила приготувати смачні пироги. Таким чином зірці вдалося провести гарний родинний вечір.

Публікація Лілії Ребрик, скріншот: Instagram

Телеведуча та співачка Оля Цибульска відзначила, що збій соціальних мереж Facebook та Instagram показав настільки люди від них залежні.

Оля Цибульська, фото: Instagram

" Instagram, який глюкнув разом з Facebook змусив нас всіх спілкуватися. Сподіваюся, що у вас пройшло все дуже круто", - зазначила співачка.

Настя Каменських і Потап. Фото: starhit.
Настя Каменських і Потап. Фото: starhit.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще
Репер Потап та співачка Настя Каменських також вирішили скористатися відсутністю соціальних мереж, тому весь вечір вони провели разом, не відволікаючись на телефон.
Нагадаємо, що Настя Каменських у відвертому купальнику показала, за що її полюбив Потап: "50 розмір?". Співачка похвалилася спокусливими формами
Як повідомляв Знай, Лілія Ребрик приголомшила поцілунком сестричок з жорстокістю: "Весь світ порву".
Також Знай писав, що Оля Цибульська "затопала" ніжками і влаштувала істерику: "Хочу на ручки". Артистка показала свою "справжню" жіночу натуру