Син відомої російської актриси театру і кіно Евеліни Бльоданс побував на програмі "Лучше всех!", яку веде чоловік Алли Пугачової Максим Галкін.
52-річна Евеліна Бльоданс разом з 8-річним сином Семеном прийшла на зйомки дитячого шоу "Лучше всех!". У шоу хлопчик познайомився і поспілкувався і Максимом Галкіним.

Семен народився з синдромом Дауна, і, як зізналася Евеліна, дивлячись на щасливих дітей - учасників шоу, вона не дозволяла собі навіть мріяти про те, що син може бути на їхньому місці.

Фото зі сторінки Евеліни Бледанс


"А потім раптом подумала, а може даремно ставлю такі бар'єри..... А може і Семен в чомусь краще за всіх?! Ну і що, що особливий, а раптом і ми зможемо?! Писати. Допомагати. У чому наш талант???? Може і ми можемо претендувати на медаль? ",- звернулася актриса до своїх підписників в instagram.


Фолловери Бльоданс, серед яких чимало мам, які виховують особливих дітей, підтримали її і побажали її дитині удачі.

"Для кожної мами її дитина краще за всіх!!!", "Мами особливих діток, так і думають, дивлячись цю передачу. Треба вірити в свою дитину, що він все може🙏 🏻", "який добрий і світлий хлопчик! 😍Щастя вам!", "Можливо у Семена феноменальна пам'ять? Дуже швидко все запам'ятовує?", "Він напевно здивує всіх своїм відкритим чистим серцем!",- зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Показати ще