Популярна українська співачка та композиторка Злата Огнєвіч, яка стала новою головною героїнею проєкту "Холостячка", показала, чого далі чекати глядачам популярного реаліті.

Про це Злата Огнєвіч розповіла в сторіс на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям спостерігають 354 тисячі читачів.

Щоб показати, хто "головний претендент" на серце Злати Огнєвіч, поліцейський Саша влаштував у новому випуску феєричне повернення на проєкт.

Щоб все виглядало максимально серйозно, не обійшлося без поліційної машини, кількох правоохоронців і гармидеру. "Охр*нів взагалі, що ти робиш?", - чутно у кадрі чоловічий голос.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Варто зауважити, що така подія явно не посприяла романтичній атмосфері на шоу. Щобільше, навіть налякала головну героїню Злату Огнєвіч. У коментарі співачка зізналася, що їй дійсно було страшно.

"Крики, битий посуд... Моїм першим бажанням було втекти і сховатися. Мені страшно", - прокоментувала те, що діялося на її очах, Злата Огнєвіч. Злата Огнєвіч

Нагадаємо, Злату Огнєвіч спокусили за межами "Холостячки": "Це просто якась фантастика". Злату Огнєвіч спокусили зовсім не учасники "Холостячки"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник заткнув за пояс усіх залицяльників "Холостячки" Злати Огнєвіч: справжній Джеймс Бонд. Григорій Решетник перетворився на Джеймса Бонда

Також "Знай.ua" писав, на учасника, який підкорив серце "Холостячки" Злати Огнєвіч, накинулися заздрісники: "За гарненьку мордочку". Психолог Роман Свічкоренко поскаржився на заздрісників