Всесвітньо відома іспанська актриса Іціар Итуньо Мартінес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Ви можете знати красуню по ролі інспектора Ракель Мурільо з шикарного серіалу "Паперовий будинок", який виходить з 2017 року і зараз займає... все ж не першу позицію на Netflix, бо Південнокорейський трилер "гра в кальмара" б'є абсолютно всі рекорди.

"Паперовий будинок", фото: Instagram

Зараз вона виставила всього одну фотографію і кілька відео, показуючи шанувальникам Мигдальне дерево її предків. Перший знімок виявився Селфі Іциар Ітуньо на тлі древа. Ось тільки розглянути її майже не можна, бо в кадр потрапив сонячний відблиск.

Потім актриса показала Мигдальне дерево знизу і до гілочок з плодами. І нарешті процес добування мигдалю з "кокона", після чого користувачі в коментарях залишилися задоволені.

"Паперовий будинок", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Як я люблю відкривати мигдаль", "Ти зробила мій день❤️", "Подивися, який збіг - ти любиш мигдаль, а я тебе😍", "Я так сильно тебе люблю❤️", "Привіт з прекрасної Бразилії", "Моя дорога, Ласкаво просимо в наші серця❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, фанатам запропонували зіграти в "Гру в кальмара" від Netflix, вони погодилися: "Розстрілювати теж будуть"

Як повідомляв Знай.ua, актори "Паперового дому" від Netflix назвали найкращий серіал на планеті: "Гра престолів", "Офіс" і рідкісні шедеври

Також Знай.ua писав, в "Паперовому домі" від Netflix знайшли "сліди" партизанів і фашистів: "Прощай, красуня"