Кубинсько-американська співачка Каміла Кабельйо, яка стала відомою після участі в телевізійному шоу "The X Factor" у 2012 році, де з іншими учасницями виступила у складі гурту "Fifth Harmony", не перестає привертати до себе увагу.

Дівчина активно веде сторінку в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано 57,5 мільйона читачів. Цього разу вона опублікувала яскраві кадри, зроблені на Тижні моди в Парижі, де відбулося феєричне шоу Le Defile L'oreal Paris.

"Це чудово ! Дякую, сім'я @lorealparis #worthit", - написала вона у новому пості. Каміла Кабельйо

Каміла Кабельйо, instagram.com/camila_cabello

Каміла Кабельйо, instagram.com/camila_cabello

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

На шоу на подіум вийшли не тільки професійні манекенниці, а й інші знаменитості. Серед них не лише Каміла Кабельйо, а й Ембер Херд, Айшварія Рай, Хелен Міррен. Модний показ відбувся неподалік від Ейфелевої вежі, в Parvis des Droits de L'homme.

Варто додати, що показ, організований відомим брендом, був присвячений боротьбі з домаганнями, з якими стикаються мільйони жінок по всьому світу. Яскраве шоу демонструвалося більш ніж в 30 країнах.

Каміла Кабельйо, instagram.com/camila_cabello

Каміла Кабельйо, instagram.com/camila_cabello

Нагадаємо, Каміла Кабельо відмовилася від макіяжу на карантині й показала себе натуральну, без білизни: "Ми не роботи". Дівчина розповіла про те, чому її навчив карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова розбовкала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично. Співачка Оля Полякова розповіла телеведучій Маші Єфросиніній все про її роман з Іваном Ургантом

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова зізналася у численних крадіжках, а Маша Єфросиніна - у "наданні" інтимних послуг. Співачка Оля Полякова і телеведуча Маша Єфросиніна пригадали своє минуле і розповіли несподівані історії.