Відома співачка Світлана Лобода вирішила трохи змінити свій образ та поділилася з численними шанувальниками дуже стильною світлиною.

Світлана Лобода має чимало шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 11 мільйонів осіб.
Цього разу відома співачка вирішила показати шанувальникам фото з фотосесії у чорно-білому кольорі. На світлині Світлана Лобода позує на однотомному фоні, зосереджено дивлячись у камеру.

Фото зі сторінки Світлани Лободи

На фотосесії зірка хотіла перетворитися на готичну леді, тому одягла чорну зариту сукню довжини міді та туфлі на високих підборах у тон сукні. Родзинкою образу стали чорні сонцезахисні окуляри.
Користувачам мережі одразу ж припала до душі нова світлина Світлани Лободи, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях під фото.

"Розкішна 🔥", "Я осліп🔥🔥🔥😍", "Дуже класна 🔥", "Пожежа!🔥" - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, донька росте без батька: "Спілкуються через скайп". Світлана Лобода розповіла, в яких стосунках з колишнім чоловіком

Як повідомляв Знай, Світлана Лобода поставила трирічну доньку на каблуки: привчає з дитинства.

Раніше Знай писав, Світлана Лобода переплюнула учасників "Танців з зірками", партнер крутіше Ліндеманна: "Волочкова відпочиває".