Олег Газманов відмовився купувати Гелентваген для дочки. Про це повідомляє портал Комсомольська правда.

У сімдесятирічного співака три дитини: два сини і одна дочка. Дівчинка Маріанна є наймолодшою і народилася в другому шлюбі з Мариною Муравйовою. У грудні цього року вона стане повнолітньою.

Маріанна при цьому хоче собі Mercedes Gelandewagen, про що вона прямо сказала своєму батькові. Дівчина попросила дорогий автомобіль якраз на своєму вісімнадцятиріччя.

Олег Газманов, фото: instagram

Вона прямо сказала:"Пап, подаруй мені "Гєлік". А я не розчув, подумав - велік, велосипед. Так зрадів, думав, ну нарешті змусив дочку на велосипеді кататися
,- повідомив він.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Газманов відмовився від такого дорогого подарунка. При цьому зазначає, що може придбати для будь-якої дочки автомобіль і квартиру, але не хоче цього робити.

Краще нехай поки поживе з нами, - зазначив він.

Олег Газманов додав, що раніше купував машину старшому синові Родіону від першого шлюбу і прийомному Філіпу. На цей час хлопці можуть забезпечити себе самі і не просять гроші у тата.

Нагадаємо, Моргенштерн боїться їхати в Україну, земляки йому відповіли: "Зібров тут життя прожив". "Найімовірніше, що ми не поїдемо до Києва, там починаються якісь дивні, прикольні штуки",-заявив він.

Також портал Знай.иа розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг