Тепер уже всесвітньо відома дорама "Гра в Кальмара", яку зняв Netflix, залишила безліч відкритих сюжетів. Шанувальники у фіналі багато чого не зрозуміли і залишилися без відповідей. Найбажаніша інформація для фанатів-це правда про загадкового персонажа Гон Ю, рекрутера.

До великої радості шанувальників, не доведеться чекати на старт другого сезону, щоб дізнатися про це більше. Сценарист і режисер серіалу Хван Дон Хек розкрив передісторію рекрутера в новому інтерв'ю для відомого корейського видання "The Chosun Ilbo".

Гон Ю, скріншот: YouTube

Без сумніву, 42-річний Гон Ю один з найпопулярніших корейських акторів. Тому не дивно, що глядачі були схвильовані, побачивши зірку, що з'явилася в першому епізоді "Гри в Кальмара".

Але хоча персонаж Гон Ю є провідником в жорстокі випробування "Гри в Кальмара", він не з'являється знову до самого останнього епізоду шоу. Але навіть тоді він знову з'являється ненадовго, змушуючи глядачів зацікавитися його історією.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Гон Ю, скріншот: YouTube

"Я знаю, що існує безліч теорій про рекрутера", - визнав Хван Дон Хек, але додав: "Глядачі безумовно більш креативніші, ніж я". Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що його передісторія не так вже й складна.

Хван Дон Хек пояснив, що коли він вперше писав сюжет, він вирішив, що рекрутер був колишнім співробітником гри, який з часом заслужив довіру творця гри о Іль Нама (О Ен Су). Хван Дон Хек каже, що після підвищення рекрутер отримав можливість працювати поза грою в "реальному світі".

Щоб нарешті покласти край всім питанням про Гон Ю, Хван Дон Хек також звернувся до іншої популярної теорії щодо кольорових папірців, які рекрутер запропонував Сон Гі Хуну. Гі Хун вибрав синю плитку і став гравцем, але багато глядачів висунули гіпотезу, що, якби він вибрав червону плитку, його б найняли в якості співробітника гри. Але чи вірна ця теорія?

"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Насправді вибрані кольори були пов'язані з міською легендою, а не з самим сюжетом. І в Японії, і в Кореї перекази про привидів говорять про дух в масці, який з'являється у ванних кімнатах і пропонує відвідувачам вибрати червоний або синій туалетний папір. Згідно з міською легендою, який би варіант ви не вибрали, привид вб'є вас.

"Я вибрав ці кольори через типову корейську страшну історію", - говорить режисер.

Раніше повідомляли, зірка "Паперового дому" Іциар Ітуньо показала, як коле горішки своїх предків: "Моя дорога".

Як повідомляв Знай.uа, мія, Мануель, Пабло і Марісса повертаються: Netflix знімає ремейк на "Бунтівний дух".

Знай.uа писав, фанатам запропонували зіграти в "Гру в Кальмара" від Netflix, вони погодилися: "Розстрілювати теж будуть".