27-річна південнокорейська актриса і модель Хо Ен Чон частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10,2 мільйонів чоловік.

17 вересня 2021 року на просторах стрімінгового сервісу Netflix вийшов серіал "Гра в кальмара", в якому дівчина виконала дебютну роль, втіливши на екрані героїню-біженку з Північної Кореї (№067).

Хо Ен Чон, фото: Instagram

Проект відразу став вірусним, неймовірно популярним, а Хо Ен Чон прокинулася ще більш популярною. Зовсім недавно вона з іншими головними акторами навіть побувала на вечірньому шоу Джиммі Феллона. А зараз вона поділилася з дівчатами з усього світу кількома лайфхаками. Наприклад, як позбутися від набряків особи. А ще показала, як зробити макіяж губ за допомогою двох помад і багато іншого.

Чон Хо-ен з "Гри в кальмара", фото з Instagram

"Привіт, я покажу вам догляд за шкірою та макіяж. Тонер, есенція і крем для обличчя. Далі слід масаж, ззаду його теж необхідно провести. Далі йдуть бальзам для губ, масло анти-стрес (за вуха), консилер, щіточка для брів, щіточка для вій, щипці для вій і серветка. Наостанок - коричнева помада, потім червона", - говорить і показує Хо Ен Чон протягом двохвилинного ролика.

Нагадаємо, знаменита сцена дорами "Гра в кальмара" виявилася імпровізацією: "Вона там взагалі сміється"

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", №218 став татом "малюка кальмара" перед прем'єрою на Netflix: є кому продовжувати смертельну гру

Знай.ua писав, фанатам запропонували зіграти в "Гру в кальмара" від Netflix, вони погодилися: "Розстрілювати теж будуть"