Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка вирішила будувати кар'єру в Росії і живе в щасливому шлюбі зі співаком Владиславом Топаловим, відправилася підкорювати Осетію. Про це стало відомо завдяки її новій публікації в мережі Instagram.

Вона зазначила, що, щоб познайомитися з Осетією, мало з'їсти осетинський пиріг і випити осетинського пива - необхідно доторкнутися до її душі, яка захована в горах. Регіна зізналася, що вона щаслива мати можливість познайомитися з неймовірними людьми і їх традиціями.

Серед цікавих місць, які обов'язково варто відвідати в Осетії, вона виділила два-фабрику ляльок і місцевий кінний театр.

"Ляльки Асік-дуже популярні сувеніри у місцевих, та й у голлівудських зірок теж. Така лялечка є у Анджеліни Джолі ... Театр "Нарти". Цей театр відомий на весь світ. Мені вдалося побувати на репетиції. Сподіваюся, ви встигнете на виставу і напишете мені свій відгук. Мене вразили умови, в яких живуть конячки, майже п'ятизірковий готель, їх люблять і піклуються, як про діток», - поділилася вона спостереженнями.

Крім того, Тодоренко рекомендує влаштувати джиппінг по Караманлській ущелині і відвідати місто мертвих.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Останнє місце можна побачити в пішій прогулянці, а можна прилетіти на параплані і побачити місто мертвих і гори з льодовиками, пролітаючи в хмарах, як птах.

"Ловити потоки вітру-це таке задоволення! Аааа, якщо будете добре себе вести, інструктор дозволить вам покерувати і зробить пару трюків. Мені вдалося йти галсами в потоці, а пізніше мій інструктор потроїв справжній екстрим - спадну спіраааль», - захоплюється Регіна.

Нагадавши, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Як повідомляв портал Знай.ІА, Регіна Тодоренко з Владом Топаловим постали перед важким вибором

Також Знай.ІА писав, Регіна Тодоренко показала себе 15 років тому: Топалов би не закохався.