Цього разу поговоримо про одну з найміцніших пар українського шоу-бізнесу - Юрія Нікітіна та Ольги Горбачової. Разом вони вже 23 роки, і за цей час чого тільки не пережили.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Зірковий шлях"на телеканалі Україна, де регулярно діляться ексклюзивними новинами про знаменитостей.

Юрій Нікітін порівняв відносини, які були у них на самому початку шляху і зараз, і продюсер зазначає, що вони обидва дуже сильно виросли. Тепер вони більш усвідомлено ставляться до спільного життя.

Їх відносини регулярно оновлюються, але, просто раніше вони не знали, як зробити це так, щоб все пройшло без наслідків. Були змушені розлучатися, знову сходитися-Італійська сімейка.

У далекому 2009, коли пара знову розійшлася, Ольгу Горбачову врятувала маленька дочка, яка просила просто перетерпіти. Зараз, через багато років, дівчинка зазначає, що батьки зробили все можливе для того, щоб ніхто в родині не відчув цього розладу.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Два роки вони не були разом, і за цей час у дівчини було кілька залицяльників. Однак, Юрій Нікітін, коли це дізнавався, надходив дуже незвично. Він несвідомо перетворював цю людину в свого друга і товариша.

В результаті вони знову зійшлися, у них народилася друга дочка, а в далекому 2016 вони знову одружилися. Серед гостей була навіть колишня цивільна дружина Юрія-співачка Ірина Білик.

До слова, зараз вони практично не спілкуються, так як у співачки є образа на Ольгу Горбачову. Однак, вона на це не звертає увагу, так як любов триває.

"Знаєте, остаточно вирішила в другому шлюбі, що ми не будемо розлучатися" - йдеться в повідомленні жінки.

Сам Юрій Нікітін говорить про моногамію, що все залежить від жінки, вона повинна залучати, і повинна бути цікавою, і йому з цим пощастило.

Нагадавши, Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Горбачова висловилася про розлучення Слави з "НеАнгелів": "був упущений момент".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Горбачова поділилася, як освоїла нову професію