Відома українська співачка, яка вже давно живе і працює в Росії Таїсія Повалій нагадала численним фанатам про свою спільну пісню зі Стасом Михайловим.

На своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежить понад 260 тисяч чоловік в розділі stories вона опублікувала своє фото і рядок з пісні зі Стасом Михайловим "Що з тобою? Як же я?".

Скрін, Instagram Повалій

На опублікованому фото Таїсія Повалій скоріш за все позує на зйомках, мило дивлячись в камеру. Зірка вирішила вибрати для себе дуже елегантне, але стримане і навіть дещо суворе вбрання. Співачка одягла чорну маєчку і серій піджак в смужку.

Фото зі сторінки Таїсії Повалій

Щоб зробити свій образ більш яскравим, Таїсія Повалій зробила зібрану зачіску зі злегка випущеними пасмами попереду. Вона також зробила яскравий макіяж, з акцентом на очах, а щоб не перевантажувати образ вона нафарбувала губи злегка рожевою помадою, яка дуже до лиця співачці.
До слова, Таїсія Повалій виклала нове відео на своїй сторінці, де розповіла, що якраз повертається з Іспанії, де чудово провела час. Співачка додала, що тепер вона летить до Києва, де її чекають багато важливих справ, заінтригувавши своїх шанувальників. А чим саме вона планує зайнятися в Києві вона не розповіла.

Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial

Нагадавши, що Таїсія Повалій з новим обличчям похвалилася молодим улюбленцем:"з ним я цілувалася". Таїсія Повалій помахала хвостом перед високим красенем

Раніше Знай писав, що Таїсію Повалій спіймали на плагіаті Алли Пугачової: "що це? Раніше не помічала...."

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай повідомляв, Таїсія Повалій розповість про життя з Ігорем Ліхутою: "залишає слід на шляху кожного"