Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Тоня розмістила зворушливе відео зі своєю мамою, яка цього року святкує 74 день народження. У кадрі Ніна Матвієнко стоїть з шикарному букетом квітів і повідомляє всім шанувальникам, що за паспортом вона народилася 10 жовтня, але тільки найближчі люди знають, що справжнє день народження у артистки 13 числа.

"Сьогодні справжній день народження, не за паспортом, а так як мама мені сказала - 13 жовтня", - сказала на відео Ніна Матвієнко.

Щаслива артистка на ролику також розповіла, що хто з рідних її встигли привітати, і якими подаруночками порадували. Під час зйомок Ніні зателефонувала кума, яка теж захотіла залишити свої побажання, і Тоня зняла на камеру всю телефонну розмову.

Скріншот з коментарів, instagram.com/tonya_matvienko/

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/tonya_matvienko/

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян розвеселив українців походом в "Сільпо": "Ще не їв, а вже в шапці"

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала, з ким хлюпається у водах Атлантичного океану: Арсена Мірзояна поруч не видно. Дівчина вирушила восени на відпочинок в тепле місце.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян показав апетитні яблучка між ніг: "Воу воу"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко знайшла кого приголубити, поки Арсена Мірзояна немає поруч: кучерявий і м'який