У п'ятницю, 15 жовтня відбудеться прем'єра третього сезону серіалу "Ти". Історія про молодого чоловiка, у якого є психопатичні нахили, для якого закоханість - одержимість.

Прем'єра серіалу відбулася в далекому 2018 році, і випускав його канал Lifetime, де особливого успіху він не заробив. Далі він потрапив на Netflix, де зумів стати справжнім хітом, і увійти в топ-5 кращих серіалів.

Компанія викупила права, і тепер самостійно займається його розробкою і просуванням.

Шоураннерами серіалу виступили Грег Берланті ("Рівердейл", "Титани") і Сера Гембл ("Чарівники"). А ось за основу сюжету вирішили взяти новелу письменниці з США, яка має таку ж назвою, як і сам серіал.

Сюжет дуже простий, і дуже лякає. Джо, якого грає зірка серіалу "Пліткарка" Пенн Беджлі, звичайний продавець в книжковій крамниці.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

В один день він зустрічає там дівчину, в яку надалі і закохується. З допомогу соціальних мереж він дізнається про неї абсолютно всю інформацію, і починає підбиратися ближче, прибираючи на своєму шляху всіх тих, хто перешкоджає їх любові.

Зараз виходить вже третій сезон, в якому він зі своєю дружиною Лав чекають дитину. Чоловік вирішив змінити повністю своє життя, ставши старанним сім'янином, однак, як показано в трейлері, цього зробити не вийшло, і він знову зривається.

У трейлері показано, що вони переїхали в тихе передмістя, щоб почати життя з чистого аркуша, і забути про все, що з ними відбувалося. Це важливо, адже вони стануть батьками, і хочуть всього кращого для дитини.

Відносини розладнаються, коли в сусідньому будинку оселиться молода сусідка, на яку Джо поклав око. Вони звернуться навіть до фахівця, який повинен буде врятувати їх відносини, але, чи вийде це зробити - покаже лише час.

До головних ролей повернулися актори Пенн Беджлі і Вікторія Педретті. А сусідку Наталі зіграла Мікаелла МакМанус.

До слова, ще до прем'єри, компанія Netflix продовжила картину на новий сезон, і навіть був показаний короткий анонс. Прем'єра відбудеться не раніше, ніж через рік.

Нагадаємо, що зірка "Дуже дивних справ" розкрила сюжет 4 сезону: масштабні сцени, відповіді на питання, Втеча з російської в'язниці і підліткові драми

Раніше ми писали про те, що зірка "паперового дому" Урсула Корберо вивалила все з сумочки: "Токіо" б за таке застрелила

Також, як Лі Джон Дже виглядав до слави, яку приніс серіал "Гра в кальмара"