Дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна після поїздки в Стамбул поділилася з підписниками своїми улюбленими ресторанами.

Анна Заворотнюк має чимало шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за дівчиною стежить понад 200 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Анни Заворотнюк

Нещодавно Анна Заворотнюк побувала в Стамбулі, там вона помилувалася місцевими красотами і спробувала безліч місцевих страв. Тому вона вирішила поділитися з шанувальниками своїм топом кращих ресторанів.

Анна Заворотнюк розповіла, що за кращою пахлавою потрібно вирушати в Karakoy gulluoglu. А якщо приїхавши в Стамбул ви захочете морепродуктів, то потрібно йти в Kiyi restaurant і Park Fora.

Фото зі сторінки Анни Заворотнюк


"Nusret - всесвітньо відома мережа стейкхаусів 🥩 Zuma - мережа ресторанів японської кухні🍣 Тhe house cafe ortaköy - дуже смачне і красиве місце 🥘 Novikov - мережа ресторанів азіатської та італійської кухні 🎎 Pierre Loti - гарне місце для обіду 🍲 Руфтоп в готелі Ayasultanahmed, в якому я на фотографії, дуже смачно! 🕌 Aman da bravo - ресторан європейської кухні 🌞 Giritli restaurant - підходить для обіду / бранчу 🍳", - розповіла Анна Заворотнюк.

Нагадаємо, что дочці онкохворої Заворотнюк довелося надіти білий халат і виїхати з країни: що сталося. Дівчина розповіла про несподівану подорож. Вирішила раптово під час вечері з подругою

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше Знай писао, що, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна зізналася, чого не перестає робити протягом 10 років

Як повідомляв портал Знай, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна з сумом згадала минуле