Головний вокаліст, фронтмен італійського рок-гурту Måneskin, що переміг на Євробаченні-2021 з піснею "Zitti e buoni", Даміано Давид любить радувати значну армію шанувальників ефектними і провокаційними знімками в соцмережі Instagram, де за ним стежить 4,9 мільйона чоловік.

Учасники популярного гурту підкорили фанатів з усього світу не тільки запальними піснями, а й чарівною епатажністю і яскравістю образів, які притягують неймовірну кількість поглядів і уваги. Над гендерно-флюїдним стилем італійців з 2020 року працює стиліст Ніколо Черіоне, який також взаємодіє c співаком Акілле Лауро, танцівником Стефано де Мартіно і актором П'єрфранческо Фавіно.

Цього разу Даміано розмістив нову, і знову досить таки провокаційну фотографію. У кадрі італієць позує в чоловічому боді-купальнику, який зроблений не зі звичної всім тканини, а майстерно пов'язаний білими нитками. Яскравий макіяж, оголеність і незвичайні татуювання стали незмінними "фішками" артиста.

"Я не старію, стаю гарячіше 🔥" - заявив Даміано в підписі до фото.

Як відомо, шкіряними комбінезонами, каблуками і макіяжем смокі-айз у чоловіків в Європі давно нікого не здивуєш, але зовнішній вигляд Måneskin все ще вражає безліч українців. Цього разу, багато віджартувалися пристрастю бабусь до в'язання різних речей для улюблених онуків.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/ykaaar/

Скріншот з коментарів, instagram.com/ykaaar/

Нагадаємо, триумфатори Євробачення гурт Maneskin потерлися вологими тілами один об одного: "Чому так жарко?"

Як повідомляв Знай.uа, соліст Maneskin і друг Каті Павленко з Go_A розповів про відносини з Пугачовою: "Королева"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Павленко з Go_A "поклала око" на соліста Maneskin Даміано Давида: "Ми листувалися..."