Українська співачка Анастасія Приходько, яка сидить у суддівському кріслі на шоу "Співають всі" на каналі "Україна", прославилася, як досить різка та відверта суддя. Багато учасників проекту вкривались мурашками від одного погляду артистки, а чого варті деякі її вислови!

На сторінці проєкту в соцмережі Інстаграм опублікували нарізку з найскандальнішими цитатами Анастасії Приходько на "Співають всі".

"Найскандальніші цитати Анастасії Приходько 😁" Який вислів запам'ятався вам найбільше? Пишіть у коментарях 👇 #співають_всі_україна #каналукраїна #alltogethernow", - йдеться у повідомленні. Співають всі

Анастасія Приходько, instagram.com/spivayut_vsi

Анастасія Приходько не боялася мати іншу думку, ніж більшість судей і впевнено аргументувала своє бачення. Водночас вона сміливо могла заявити своїм колегам, що їхня думка її абсолютно не цікавить, а декому й що "вони зовсім не тямлять у вокалі".

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Ви не дотягнули, знаєте чому? Ви постійно трималися за своє причинне місце, нібито воно у вас болить", - сказала співачка одному з учасників, викликавши у того зніяковіння.

"Нема претензій до вас, просто ви мені не подобаєтеся", "Просто коли ви вийшли і сказали, що ви тіктокер і блогер, ви тим хизувалися, чим засмутили мене, тому що я не вважаю це професією", "Мене тут всі вважають змією, насправді це не так", "Така тенденція пішла - неповага до сцени. І ця неповага в цих голих грудях, червоних шкарпетках. Ви нам показали себе" - нагадали глядачам й інші гострі висловлювання Анастасії Приходько.

Нагадаємо, Слава Дьомін зізнався, як отримав козирне місце поряд з Наталею Могилевською на "Співають всі": "Може бути весілля". Радіоведучий Слава Дьомін, який сидить у суддівському кріслі на шоу "Співають всі" несподівано розкрив секрет свого козирного місця біля Наталі Могилевської

Як повідомляв портал "Знай.ua", зачепили Могилевську за живе: на "Співають всі" зійдуться фанати Скрябіна і Вакарчука, у кого більше шансів. Фінал шоу вже зовсім близько. Глядачів знову познайомили з учасниками, які боротимуться за перемогу

Також "Знай.ua" писав, Lida Lee повернеться на "Танці з зірками"? Глядачам пояснили, чому вигнали одну з найсильніших пар. Молода українська співачка Lida Lee взяла участь у новому сезоні популярного проєкту "Танці з зірками".