Відомий український гуморист, зірка шоу "Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Юрій показав, як проводить вихідні зі своїми близькими. Артист відправився з дружиною Вікторією, дитиною і подругою Іриною Гатун з "Жіночого кварталу" в мальовничий ліс за грибами. Опубліковані кадри можуть викликати реальну заздрість у всіх завзятих грибників, адже осінній сезон є найкращим часом для полювання на апетитних маслюків і підберезників.

У кадрі Юрій пропонує Ірині ніж для зрізу грибів, а та жартівливо відповідає, що їсть їх відразу сирими. Також, артист показав свою красуню дружину і доньку Єлизавету, які також допомагали улюбленому батькові в пошуку.

Скріншот з Insta Stories, instagram.com/yuriy_tkach/

На наступних Insta Stories гуморист показав, в якому місці вони вирішили зробити привал. У лісі виявилася невелика водойма біля шикарної альтанки, де і вирішила перепочити компанія.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, instagram.com/yuriy_tkach/

Скриншот с Insta Stories, instagram.com/yuriy_tkach/

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" навчив дочку "тікати" з уроків: "Прогулювати школу потрібно красиво"

Нагадаємо, що Євген Кошовий похвалився своїм "жвавим" перчиком: "Який миленький, так би і з'їла"

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткача помітили в компанії страшного Гобліна: "Брата зустрів"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець і Юрій Ткач встряли в бійку з Євгеном Коноплянкою з "Шахтаря": замішані великі гроші