Відома українська акторка Ольга Сумська поділилася сімейним знімком. Вся сім'я приїхала до бабусі, щоб відсвяткувати її 88-й День народження. Не змогла пропустити цю подію навіть внучка, яка проживає в Росії.

Новий пост Ольга Сумська опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Цього разу на знімку з'явилася практично весь жіночий рід. Від мами акторки Анни Іванівни, до двох дочок - старшої Тоні і молодшої Анни. Вони зібралися разом для того, щоб відсвяткувати день народження бабусі і мами. Жінці виповнилося 88 років.

"Найщасливіші миті в житті ... ❤️Святкування 88-річчя нашої матусі, Ганни Іванівни! Многая літа, рідна! Моя душа, мій Всесвіт! 🙏 🏻 💋 💋 💋 Сім'я в обіймах любові! Спасибі сердечно всіх вас, друзі за теплі привітання! Зі святом! @tony _ _ pepper @gandzyazen @vitaliyborysyuk ❤ ️ " - йдеться в повідомленні.

На опублікованих кадрах Ольга Сумська, їх дочка з Віталієм Борисюком Анна, сам чоловік актриси, Анна Іванівна, а також старша дочка-Антоніна Паперна, яка приїхала спеціально на батьківщину, щоб побачити рідних. Вона вийшла заміж за російського актора, і, відповідно там проживає.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"У це улюблене місто завжди є привід повернутися" - підписала одну з останніх своїх публікацій дівчина, залишивши позначку Києва.

Нагадаємо, на Ольгу Сумську звалилося горе

Як повідомляв портал Знай.ua, заміжня Ольга Сумська підловила Даніеля Салема посеред лісу

Також Знай.ua писав, Ользі Сумській довелося тікати від ненаситного Віталія Борисюка