Дочка Алли Пугачової Крістіна Орбакайте показала, як разом з сім'єю запалювала на вечірці до Дня народження Миколи Баскова.

Знаменита російська співачка Крістіна Орбакайте має величезну аудиторію шанувальників, тому вона намагається частенько радувати їх новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з творчого та особистого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.3 мільйона чоловік.

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова, скріншот

Цього разу Крістіна Орбакайте вирішила показати, як відсвяткувала День народження Миколи Баскова, якому 15 жовтня виповнилося 45 років.

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова, скріншот

На опублікованому відео можна помітити, як під пісню Валерія Меладзе танцює Алла Пугачова, максим Галкін і Крістіна Орбакайте. Для святкування дня народження колеги Орбакайте вибрала дуже яскравий і сяючий наряд. Вона одягла довгу сукню в золотому кольорі, яке вдало підкреслило її тонку талію.

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова, скріншот

Її мама Алла Пугачова вибрала для себе більш стриманий наряд, вона одягла чорне плаття з пояском на талії і доповнила свій образ масивним прикрасою на шиї.
Користувачам мережі припало до душі опубліковане відео, тому вони почали залишати для зоряної сім'ї.

"Супер просто 🔥 Алла Борисівна запальничка😍❤️", "Христина просто вогонь, така витончена, пластична, відкрита посмішка🔥 🔥 🔥 🔥", "вау, жовта сукня вам дуже йде😍", "Алла дуже круто тут виглядає👍 👍 👍", "самі офігенні", " пісня не запальна вже ,якщо чесно.А дівчата в кадрі красиві.🥳"Христина🔥", - зазначили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадавши, що Крістіна Орбакайте вперше перевершила Аллу Пугачову:"Хороша у всьому". Алла Борисівна поділилася з шанувальниками досягненнями своєї старшої дочки, не робив такого ніхто

Також " Знай.ІА " писав, що Аллу Пугачову і Максима Галкіна налякала дика пума. Дикі тварини вириваються з клітин і виходять з лісів до людей

Раніше Знай писав, що Крістіна Орбакайте показала, як виглядає Алла Пугачова без фільтрів і макіяжу