У Києві зупинилося серце епатажної та яскравої 73-річної фотомоделі, яка своєю жагою до життя давала приклад багатьом молодим людям.

Про смерть фотомоделі повідомили на її особистій сторінці в Іnstagram.
Так, стало відомо, що у Києві померла фотомодель 73-річна Олена Вовк, яка славилася своїми епатажними та яскравими образами.

Фото зі сторінки Олени Вовк

"Сьогодні вночі в реанімаційному відділенні 7й міській лікарні м.Києва трагічно померла Олена Вовк. Ми всі запам'ятаємо її, як яскраву, енергійна і життєрадісну жінку. Олена, нам буде дуже Вас не вистачати", - сказано у повідомленні.
Як передає портал Новини.LIVE, друзі фотомоделі повідомили, що останній час Олена Вовк провела у комі. Відомо, що жінку госпіталізували до неврологічного відділення, однак через важке дихання не можливо було стабілізувати її стан.
Лікарі зробили кілька обстежень та комп‘ютерну томографію. При цьому зазначається, що в лівій півкулі Олени Вовк були виявлені вогнища старого інсульту.

Наразі про дату та місце прощання зі знаменитою фотомоделлю нічого не відомо, про це повідомлять згодом.
Нагадаємо, помер зірка серіалу "Земский доктор" Валерій Долженков: його обожнювали мільйони. За свою кар`єру долженков зіграв понад 20 ролей у театрі та знявся у 70 картинах

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою. Борис Мірус народився 19 серпня 1928 року в селі Синякова Чортківського району Тернопільської області.

Як повідомляв Знай ,померла Уна Стаббс, яка зіграла місіс Хадсон в "Шерлоку" з Камбербетчем. Актриса хворіла кілька місяців

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще