Колишній продюсер і коханий української співачки Ані Лорак, Юрій Фальоса вирішив розповісти, скільки грошей пішло на те, щоб зробити дівчину популярною. Завдяки чому у неї є все, про що мріють початківці артисти.

Про це чоловік розповів у прямому ефірі ток-шоу на телеканалі Live.

Кар'єра Ані Лорак почалася ще в 90-і роки, невідома нікому дівчинка з маленького міста, яка любить співати. На одному з конкурсів школярку помітив відомий на той момент український продюсер Юрій Фальоса.

Ані Лорак, фото з Instagram

Йому вдалося зробити жінку популярною на всю країну, і на розкрутку він витратив не менше 200 тисяч доларів. За нинішніми мірками це не менше двох мільйонів доларів.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Журналістам Юрій Фальоса зізнався, що помічникам доводилося їй купувати всі побутові речі. Весь одяг, білизну, продукти і все, що було необхідно для життя, їй привозили.

Юрій Фальоса , скріншот із відео

"У неї складне дитяче життя було. Старший брат загинув в Афганістані, мама виховувала чотирьох дітей. Мамі ніколи було займатися дітьми", - повідав продюсер.

При цьому, він ні про що не шкодує, так як вкладення дуже швидко окупилися. Заробіток ділився навпіл, але, в силу молодого віку, Ані Лорак не вміла розташовуватися правильно грошима.

Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса

"Вона тоді була молода, не вміла грошима управляти, їй все купували — прокладки, харчування, машини, бензин... Ані не ходила по магазинах, їй це не потрібно було" - продовжив Юрій Фальоса.

При цьому, він не приховує, що у них була взаємна любов, але після розриву він ще два роки не міг дивитися на інших жінок.

Нагадаємо, Ані Лорак виправдалася за "втечу" з України і попросила вибачення: "Крила У мене росли"

Як повідомляв Знай.ua, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми"

Знай.ua писав, ані Лорак кардинально змінює життя перед весіллям колишнього