На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої російської виконавиці, блогерки і любительки епатажу Instasamka, слава до якої прийшла завдяки скандальним витівкам і неоднозначним пісням, з'явилася нова публікація.

На цей раз вона поділилася своїми фотографіями, зробленими з різних ракурсів в дзеркалі на пляжі. Побачене порадувало шанувальників популярної блогерки, яка не гребує хірургічним втручанням у своє тіло заради сексуальних форм.

Скрін, Instagram Інстасамка

Більшість фанатів позитивно відреагували на знімки блогерки в купальнику. На фото-Instasamka в різних позах в крихітному сірому бікіні з червоними зав'язками. Вона лежить на білому піску під пальмами, на березі океану.

Скрін, Instagram Інстасамка

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

"На грудях відбиток обличчя Олега», «це засмага», «Інстасамка найкраща», «ідеальна", " Господи... ікона", - відзначають шанувальники одіозної зірки в коментарях.

"Даша дорога, ти просто дуже мила і красива співачка на світі! Я тебе просто обожнюю і твої пісні теж!", "Шикарна, не слів", "Жарко стало", "Ось це справжня картина", "В с*сиках імпланти!", "Ой, які червоні с*січки", - дивуються фанати.

Скрін, Instagram Інстасамка

Нагадаємо, скандальна блогерка Інстасамка вивернула відходи на кур'єра.

Також Знай.ua писав, блогерка Інстасамка після конфлікту опинилася вся в Зеленці.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого".