The Jerry Heil заспівала свій знаменитий хіт в цікавих умовах. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. Величезну популярність їй принесла пісня" Охорона, скасування", яка також з'явилася в дебютному студійному альбомі"я - Яна".

На даний момент дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

19 жовтня дівчина опублікувала кумедне відео, на якій постала в образі поруч з чорною шторою. Дівчина заспівала свій знаменитий хіт" Охорона-скасування " оперним голосом.

Альтер-его увійшло в чат🌚 ПС! Подивіться, як новий @ xiaomi.ukraine лаконічно доповнює цю богемну картину⚡️
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Показати ще

Нагадаємо, жарт на весіллі коштував шаферу дружби молодих. Коли справа доходить до виступу шафера на весіллях, є тонка грань між розповіддю кумедних анекдотів, яких очікує натовп, і занадто далекосяжними зауваженнями.

Також ми писали, що, Jerry Heil "вискочила заміж" прямо в басейні: "батьки в шоці".

Також портал Знай.uа повідомляв раніше таємниці справи Гонзадзе, помилування і наймолодша арештантка: колишня Козловського Раміна показала, як живуть довічно ув'язнені.