Популярний український модельєр і дизайнер Андре Тан представив свою нову колекцію одягу, створену у співавторстві з популярною телеведучою, матір'ю трьох синів Катею Осадчою. На сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація, присвячена цій події.

"Картини Тетяни Яблонської та Марії Примаченко в новій колекції Andre Tan x Катя Осадча. У нашу нову спільну з Катею капсулу під назвою Timeless увійшли затишні светри з високим горлом, трикотажні брючні костюми і кардигани на великих ґудзиках, елегантні сукні та спідниці. Не забули і про головні уборах: Кепі, обруч з бантом і капор — знакові аксесуари в гардеробі Каті. Це прості речі, які легко поєднуються між собою і будуть актуальні багато років, незалежно від трендів. Кольори колекції також поза часом: білий, сірий і відтінки бежевого", - розповів модельєр.

Скрін, Instagram Андре Тан, Осадча

Скрін, Instagram Андре Тан, Осадча

Скрін, Instagram Андре Тан, Осадча

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Він додав, що він і Осадча багато років своєю професійною діяльністю популяризують Україну та українську культуру у світі. При цьому для них важлива національна самоідентифікація. Саме це стало причиною, через яку в роботі над новою спільною колекцією вони вирішили звернутися до творчості двох видатних українських художниць: Тетяни Яблонської та Марії Примаченко.

Скрін, Instagram Андре Тан, Осадча

Скрін, Instagram Андре Тан, Осадча

Скрін, Instagram Андре Тан, Осадча

За мотивами картин цих видатних українок створювалися принти на сукнях, светрах і кардиганах.

"Кожна квітка в малюнку має своє значення. Наприклад, Волошка в українській традиції-це символ вірності, скромності і душевної краси, а мальва — любові до рідної землі і спадщини предків. Українські жінки вишивали ці квіти на одязі, як обереги. Це речі, які зігрівають не тільки тіло, а й душу», - зазначив Тан.

Скрін, Instagram Андре Тан, Осадча

Він пообіцяв, що речі з колекції можна буде купити не тільки в звичайному магазині, але і на сайті andretan.ua вже з 28 жовтня.

Раніше повідомляли, верблюд або гусяча лапка? Топ найдивніших осінніх трендів від Андре Тана.

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан після пологів Осадчої придумав осінній гардероб для жінок plus size.

Знай.uа писав, Андре Тан, Іван Дорн і Віктор Павлік дали бій облисінню-використовували рідкий азот і 9-годинну операцію.